МІЖНАРОДНІ МОЖЛИВОСТІ

# Дайджест новин учасників Ініціативи

Постійна рубрика, яка публікує на інформаційних ресурсах проєкту новини та іншу  цікаву інформацію учасників Ініціативи.

Новина від: Університет митної справи та фінансів

Університет митної справи та фінансів надає широкі можливості міжнародної мобільності для своїх студентів мови. Пропонуємо Вашій увазі умови участі в освітніх програмах в рамках співпраці УМСФ з міжнародними організаціями та ЗВО-партнерами.

Collegium Humanum – Szkoła Główna Menedżerska w Warszawie (Collegium Humanum – Warsaw Management University, Варшавський Університет Менеджменту (Республіка Польща) – програма подвійних дипломів (без ЗНО)

Спеціальності:

Бакалавріат:

1. Міжнародний туризм та готельна справа

2. Проектний менеджмент

3. Менеджмент міжнародних правових відносин

Магістратура:

1. Проектний менеджмент в IT

2. Менеджмент підприємства

3. Міжнародний туризм та готельна справа

4. Право

Головна перевага – партнерство надає учасникам змогу отримати диплом двох зразків (вітчизняного та європейського). Вступ без складання ЗНО.

Uniwersytet Łódzki (Universityof Lodz), Лодзький Університет (Республіка Польща)

Навчання за програмою двостороннього обміну (протягом одного семестру):

1.     Студенти 2-4 курів

2.     Володіння англійської або польської не нижче В1 (бажано сертифікат, але не обов’язково)

University of Lodz надає безкоштовне навчання протягом семестру. Витрати на візові формальності, транспорт та проживання покриває учасник (гуртожиток надає Університет, проживання сплачує учасник)

Відгуки учасників: Валерія Криша та Люда Черниш

KOREATECH: KOREA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY & EDUCATION (Південна Корея)

Визнаний найкращим інженерним університетом Кореї за рівнем технічної оснащеності лабораторних приміщень і престижності професорів.

Умови участі:

1.  Студенти 2-4 курcів, магістри, аспіранти.

2.  Володіння англійською мовою.

3. Cтудент вже вивчає корейську мову або обирає таку навчальну програму на час перебування в Корейському Університеті, яка передбачає вивчення корейської мови.

Університет KOREATECH покриває витрати учасників на навчання, розміщення у гуртожитку та надає підтримку (стипендію). Витрати на переліт та візові формальності має взяти на себе учасник.

Відгуки учасників

National Taxan dCustoms Administration of Hungary, NTCA

У рамках партнерства з Митною та податковою адміністрацією Угорщини є можливість долучитись до щорічного студентського навчального візиту міжнародного формату до м. Будапешт.

Учасники матимуть можливість поглибити свої знання у сфері митної системи світу та законодавства Європейського Союзу, а також дізнатись про правозастосовну політику NTCA та інноваційні напрямки фіскальної політики митних адміністрацій світу. 

Відгук учасника:

Сіренко Катерина: «Будь-яка поїздка – це круті спогади, але цей візит поєднує приємне з корисним та несе особливі емоції. Студентський візит до столиці Угорщини Будапешту залишив особливі спогади про країну, про місцеві визначні пам’ятки і колорит місцевості, про людей, з якими познайомилися під час самої подорожі.

Насичена програма поєднувала лекції від провідних фахівців NTCA та цікаві екскурсії. За ці 5 днів нам розповіли про:

– історію угорської митниці,

– об’єднання фіскальної служби та митниці за 2 роки та створення NTCA (Національна податкова та митна адміністрація) та стратегію її розвитку;

– виявлення контрабанди, нелегальної зброї, наркотиків та підробок.

Ми відвідали центр тренування службових собак та на власні очі побачили їх умови проживання, процес пошуку собакою наркотиків й тютюну та дізналися про методики їх дресирування. Крім того, відвідали головне управління аеропорту. Ще цей візит допоміг підтягнути розмовну англійську, що дуже корисно з практичної точки зору. Ми отримали цікаві та інформативні знання про митну систему світу та Угорщини в цілому, які допоможуть в подальшому навчанні та роботі”.

З усіх питань щодо участі у міжнародних програмах УМСФ звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків: тел. (056) 756-05-58,

Facebook: https://www.facebook.com/IntRelDept.UCF/,

Instagram: https://www.instagram.com/intreldept_ucf/.

Related Posts

Новини

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) запустив три Telegram-канали про санкції, міжнародну підтримку та економіку України під час війни

Підписатись можна ось тут: «Світ з Україною»: Новини та аналітика про міжнародну підтримку й допомогу Україні. «Економіка України»: Новини та аналітика про економіку України під час війни.… Докладніше…

Документи Новини Новини Постійне опитування

ТОП 7 ПЕРШОЧЕРГОВИХ НАПРЯМІВ РЕФОРМУВАННЯ МИТНИЦІ

13 травня 2020 року Кабінет Міністрів України затвердив оновлений план реформування системи органів, що реалізують державну митну політику, який містить 60 заходів. З огляду на… Докладніше…

Monthly Enterprises Survey

New Monthly Enterprises Survey. Issue 21. (01.2024) Ukrainian Business in Wartime

The Institute for Economic Research and Policy Consulting (IER) has released the 21-th monthly enterprise survey “Ukrainian business in wartime” for January 2024. The goal… Докладніше…

2024 Новини Новини

Економічні тенденції з точки зору бізнесу (лютий 2024)

«Надія живе завжди»: Основні економічні тенденції та очікування у лютому 2024 за результатами «Нового щомісячного опитування підприємств» 13 березня  2024 року ГО «Інститут економічних досліджень… Докладніше…

Monthly Enterprises Survey (Presentations)

Economic trends from a business point of view (February 2024)

“Hope springs eternal”Main economic trends inFebruary 2024 based on the results of the New Monthly Enterprises Survey, #NRES On March 13, 2024 the Institute for… Докладніше…